Rólunk

A Les Cadeaux de Flore édesség műhelyben a francia confiserie üzletek hagyományaira építkezve és a klasszikus magyar recepteket felhasználva alkotjuk meg apró édességeinket, amelyeket egyedi, saját tervezésű ajándékdobozokba rejtünk, hogy az ajándék a finomságok elfogyasztása után is örök emlék maradjon! Történetünk 2016 karácsonyán indult, amikor az első "Karácsony Párizsban" karácsonyi édességekkel megtöltött ajándékdoboz kollekciónkat megálmodtuk. Az Eiffel-torony alakú kekszeket és csokoládé Eiffel-tornyot követte 2017 novemberében az első Diótörő kollekciónk, amely azóta védjegyünkké vált. A békebeli karácsonyok hangulatát megigéző Diótörő díszdobozok minden évben megtalálhatóak kínálatunkban. 

A kevésbé szezonális jellegű ünnepekre a francia királyné, Marie Antoinette ihlette állandó kollekcióval készülünk. Ez a bájos, romantikus, virág ízekre épülő és virágos díszdobozzal kiegészített kollekció ideális ajándék minden édességkedvelő hölgynek születésnapra, névnapra, vagy bármilyen évfordulóra. Apró kekszeket, habcsókokat, csokoládé drazsét céges rendezvényekre, esküvőkre, köszönőajándéknak is bátran ajánljuk. Ezekből a látványos falatnyi édességekből íncsiklandozó desszertasztalokat készítünk. 

A termékkínálat megtervezésekor a klasszikus francia cukrászdák kínálata inspirál minket. Igyekszünk olyan kézműves édességeket készíteni, amelyek Magyarországon nem kaphatóak, vagy kevésbé ismertek. Így lett állandó termékünk a sós karamell, a habcsók és a sablé keksz. Az édességek minőségi alapanyagokból és egytől-egyig aprólékos kézimunka eredményeként születnek. 

Látogass el üzletünkbe, ahol minden termékünket megkóstolhatod!